Germany Austria Norway Denmark Finland Sweden UK Fri Frakt! Også på bytte og returer. Les mer...

Gå til hovedinnhold »

Søk i nettsted
<< Tilbake

Kjøpsinformasjon

Følgende vilkår gjelder for deg som kunde når du handler hos ScalaBioPromise.no / no.ScalaBioPromise.com. Ved å foreta en bestilling, aksepterer du disse vilkårene.


Kundetilfredshetsgaranti
Åpent kjøp
Returinstruksjoner (bytte av størrelse m.m.)

Pris
Kjøp
Øvrig fraktinformasjon
Forsinket leveranse
Transportrisiko
Delordre
Sikkerhet på ScalaBioPromise.no
Integritetspolicy
Sikker betaling med kort
Betaling mot faktura/oppdeling av betaling
Reklamasjon/Defekt produkt
Cookies


Kundetilfredshetsgaranti
Vi har en unik ”kundetilfredshetsgaranti,” som betyr, at du får pengene tilbake for produktet/produktene hvis du ikke er tilfreds med resultatet. Hele produktet/alle produktene samt tilhørende originalemballasje skal vedlegges for at garantien skal være gyldig (men ikke fraktemballasjen). Garantien gjelder samtlige kjøp fra ScalaBioPromise.no i 3 måneder fra kjøpsdatoen.

 

Åpent kjøp i 3 måneder
Hvis du angrer kjøpet ditt og ikke vil bytte til annen størrelse eller annen vare, kan du returnere de ubrukte varene og få pengene tilbake. Følg da rutinene i henhold vår Kundetilfredshetsgaranti, men kryss i stedet av for ”Åpent kjøp” på returseddelen.

 

Returinstruksjoner (bytte av størrelse m.m.)

Returinstruksjoner: Kundetilfredshetsgaranti
Pakk alltid varen forsvarlig (bruk gjerne fraktemballasjen som varene kom i). Husk å fylle ut returseddelen som var vedlagt forsendelsen din med ordrenummer, navn, e-postadresse, telefonnummer og eventuelle bankkontoopplysninger (ved betaling mot faktura), slik at vi kan gjennomføre returen og tilbakeføre pengene til deg. Kryss av for ”Kundetilfredshetsgaranti” på returseddelen og legg den ved returforsendelsen din.
Generelt tar det opp til 10 arbeidsdager fra vi har registrert returen din til du har mottatt tilbakebetalingen. Dersom du har betalt mot faktura, må du alltid oppgi bankkontonummer og clearingnummer under "Merknader" på returseddelen. Hvis du ikke har tatt vare på returseddelen, må du legge ved et notat med bankkontodetaljene sammen med forsendelsen, alternativt laste returseddelen ned som pdf fra hjemmesiden vår, skrive den ut og legge den ved.
Lim returseddelen/svarkupongen på fraktemballasjen og legg forsendelsen i nærmeste postkasse. Dersom forsendelsen er for stor, må du levere den inn hos nærmeste utleveringssted/Postkontor.

 

Defekt produkt
Hvis du har fått et defekt produkt, noterer du hva som er feil under ”Merknader" på returseddelen. Når vi har mottatt forsendelsen, sender vi ut en ny vare til deg innen 1 arbeidsdag.

 

Returinstruksjoner: Bytte av størrelse
Hvis du vil bytte størrelse, fyller du ut returseddelen som var vedlagt forsendelsen din med ordrenummer, navn, e-postadresse og telefonnummer. Kryss av for ”Bytte størrelse" på returseddelen og noter hvilke produkter og beløp byttet gjelder. Legg ved returseddelen i fraktemballasjen. Behandlingstiden for et bytte kan ta 6-10 dager før du får bytteproduktet ditt. Hvis du vil ha bytteproduktet ditt raskere (3-5 dager), kan du foreta et Ekspressbytte i henhold til instruksjonen under. Et Ekspressbytte koster ingenting ekstra, men du må legge inn en ny bestilling, og når vi har mottatt returen din, foretar vi en kreditering av det eller de produktene du har returnert. Lim svarkupongen på fraktemballasjen og legg forsendelsen i nærmeste postkasse. Dersom forsendelsen er for stor, må du levere den inn hos nærmeste utleveringssted/Postkontor.

 

Returinstruksjoner: Ekspressbytte av størrelse
Hvis du vil ha bytteproduktet ditt innen 3-5 dager (sammenlignet med standard bytterutine 6-10 dager), kan du i stedet velge å foreta et Ekspressbytte. Et Ekspressbytte koster ingenting ekstra, men du må legge inn en ny bestilling, og når vi har mottatt returen din, foretar vi en kreditering av det eller de produktene du har returnert. Fyll deretter ut returseddelen som var vedlagt forsendelsen din med ordrenummer, navn, e-postadresse og telefonnummer. Kryss av for ”Ekspressbytte størrelse" på returseddelen og noter hvilke produkter og beløp byttet gjelder. Legg ved returseddelen i fraktemballasjen. Lim svarkupongen på fraktemballasjen og legg forsendelsen i nærmeste postkasse. Dersom forsendelsen er for stor, må du levere den inn hos nærmeste utleveringssted/Postkontor.

 

Returinstruksjoner: Bytte av produktmodell
Hvis du vil bytte til en eller flere andre produktmodeller, må du legge inn en ny bestilling på de produktene du heller vi ha (leveringstid 3-5 dager). Fyll deretter ut returseddelen (som var vedlagt forsendelsen din) med ordrenummer, navn, e-postadresse og telefonnummer. Kryss av for ”Bytte produktmodell" på returseddelen og noter hvilke produkter og beløp byttet gjelder. Legg ved returseddelen i fraktemballasjen. Lim svarkupongen på fraktemballasjen og legg forsendelsen i nærmeste postkasse. Dersom forsendelsen er for stor, må du levere den inn hos nærmeste utleveringssted/Postkontor.Generelt tar det opp til 10 arbeidsdager fra vi har registrert returen til du har mottatt tilbakebetalingen (returen fra deg til oss kan ta opp til 6 arbeidsdager). Dersom du har betalt mot faktura, må du alltid oppgi bankkontonummer og clearingnummer under "Merknader" på returseddelen. Hvis du ikke har tatt vare på returseddelen, må du legge ved et notat med bankkontodetaljene sammen med forsendelsen, alternativt laste returseddelen ned som pdf fra hjemmesiden vår, skrive den ut og legge den ved.

 

Returinstruksjoner: Delretur
Returnerer du deler av en ordre, så betaler du kun for varene du beholder. Husk å fylle ut returseddelen som var vedlagt forsendelsen din med ordrenummer, navn, e-postadresse, telefonnummer og eventuelle bankkontoopplysninger (dersom du har betalt mot faktura), slik at vi kan håndtere returen og tilbakeføre pengene til deg. Kryss av for ”Delretur” på returseddelen og noter hvilke produkter og beløp delreturen gjelder. Legg ved returseddelen i fraktemballasjen. Hvis antallet produkter du beholder etter returen er færre enn 2 stk., bortfaller rabatten på 200 kr. Lim svarkupongen på fraktemballasjen og legg forsendelsen i nærmeste postkasse. Dersom forsendelsen er for stor, må du levere den inn hos nærmeste utleveringssted/Postkontor.Hvis du har mistet returseddelen/svarkupongen, kan du laste ned og skrive ut ny!Last ned returseddelen/svarkupongen som pdf her og skriv den ut på laserskriver eller tilsvarende kvalitet. Klipp seddelen i to deler. Fyll ut returseddelen i henhold til instruksjonene over og legg ved forsendelsen. Fest svarkupongen på fraktemballasjen med tape slik at informasjonen på svarkupongen er godt synlig (i tilfelle du også mangler svarkupongen). Legg forsendelsen i nærmeste postkasse. Dersom forsendelsen er for stor, må du levere den på nærmeste utleveringssted/Postkontor.

 

Pris
I prisene våre er engelsk moms alltid inkludert i den oppgitte prisen (20 %). Ved bekreftet bestilling kan prisene kun endres av omstendigheter som ScalaBioPromise.no ikke har innflytelse på, f.eks. vesentlig endrede råvarepriser, valutaforandringer eller endret moms. Ved bestilling på ScalaBioPromise.no er frakt alltid inkludert i prisen.

 

Kjøp
Ved bestilling inngås kjøpsavtale først når ScalaBioPrimise.no har bekreftet bestillingen gjennom en ordrebekreftelse via e-post. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av vår database uten manuell kontroll. Ved eventuelle feil i f.eks. oppgitt pris, leveringstid osv. forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i etterkant. Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge før du bestiller fra oss.

 

Øvrig fraktinformasjon
Forsendelsen din går ut fra sentrallageret vårt i Sverige. Hver tirsdag og fredag går forsendelsene direkte til Posten Norge og distribueres deretter til deg i løpet av 2–3 dager. I praksis går det sjelden mer enn 2–3 virkedager etter at varene har forlatt Sverige til de kommer fram til deg i Norge. Eksempler: Legger du inn en bestilling før kl. 12.00 på en tirsdag, kan du regne med å motta forsendelsen din på torsdag/fredag. Legger du inn en bestilling etter kl. 12.00 på en tirsdag, går pakken din over grensen først på fredag for videre distribusjon på mandag/tirsdag. Det kan da ta opptil 7 dager før du mottar forsendelsen. Bakgrunnen for denne modellen er at varene må fortolles når de sendes til Norge (ettersom Norge ikke er medlem av EU). Toll- og fraktavgifter er inkludert i prisen. Det tilkommer altså ingen ekstra avgifter på grunn av dette når du handler hos oss.

 

Forsinket levering
Hvis en forsendelse blir forsinket, gir vi deg beskjed om dette via e-post til adressen du har oppgitt ved bestillingen. Det kan være tilfeller der det er umulig for oss å fullføre bestillingen, for eksempel hvis leverandøren ikke kan oppfylle sine forpliktelser overfor oss. Som kunde har du alltid rett til å heve kjøpet ved forsinket levering. Vi forbeholder oss retten til å fraskrive oss all erstatning til kunden hva angår forsinket leveranse.

 

Transportrisiko
Vi tar på oss transportrisikoen fra lageret vårt til deg (dvs. skadet eller tapt vare). Risikoen ved en eventuell retur er din egen.

 

Delt ordre
Skulle noen av de artiklene du har bestilt ha betydelig lengre leveringstid enn øvrige artikler, kan vi i visse tilfeller dele opp bestillingen din. Vi gir deg alltid beskjed om dette per e-post.

 

Sikkerhet på ScalaBioPromise.no
Din onlinebetaling er sikret gjennom at ScalaBioPromise.no bruker betalingstjenester fra Skrill / Moneybookers. Skrill / Moneybookers systemer er godkjente av alle norske banker og er PCI DSS-sertifiserte av VISA og MasterCard til å formidle betalingstransaksjoner i høyeste sikkerhetskategori. All kommunikasjon mellom butikken og banken din ivaretas av Skrill / Moneybookers og krypteres via SSL (Secure Sockets Layer). Du kan være sikker på at betalingen skjer på en sikker side ved at adressen på betalingssiden begynner med https:// samt at det vises en hengelås nederst i høyre hjørne av browseren/nettleseren din. ScalaBioPromise.no har dermed aldri tilgang til kortinformasjonen og kan derfor ikke registrere eller lagre dine kortopplysninger. Skrill / Moneybookers støtter også 3D Secure for å identifisere kortinnehaveren ved kjøp på internett og derigjennom redusere risikoen for misbruk av kortopplysninger. Er kortet ditt tilsluttet 3D Secure, kobles du over til banken din for verifisering før betalingen blir godkjent. Har du flere spørsmål om sikkerhet eller betalingsmåte, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice!

Skrill / Moneybookers

 

Behandling av personopplysninger og integritetspolicy
Vi respekterer din integritet. Vi håndterer dine personlige opplysninger sikkert og gir aldri dine opplysninger videre til tredjepart. Når du handler på ScalaBioPromise.no, oppgir du opplysninger om deg selv, som f.eks. navn, adresse, telefonnummer og personlig identifikasjon. Ved å gjennomføre et kjøp på ScalaBioPromise.no erklærer du deg enig i at vi lagrer og bruker dine opplysninger til å administrere og oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi behandler dine personlige opplysninger med aller største forsiktighet og sikrer at opplysningene kun blir brukt av ScalaBioPromise.no.

 

Sikker betaling med kort
Du kan velge å betale med kort. Per i dag aksepterer vi kun VISA, Mastercard, American Express og JCB. ScalaBioPromise.no debiterer ikke noe gebyr ved kortkjøp. Betaling med kort håndteres av Skrill / Moneybookers.1. Velg kredittkort som betalingsmetode i kassen. Du blir nå sendt videre til Skrill / Moneybookers sikre betalingsserver. 2. Velg type kredittkort, oppgi kortnummer, utløpsdato, kortets sikkerhetskode (CVV) samt navn på kortinnehaver. 3. En kontroll blir gjennomført for å sikre at kortopplysningene stemmer, og at det er dekning for kjøpesummen. 4. Kjøpesummen reserveres først på din konto. 5. Når varene sendes, blir pengene trukket fra din konto, og det reserverte beløpet overføres via Skrill / Moneybookers til ScalaBioPromise.no.Kortopplysningene håndteres av Skrill / Moneybookers som oppfyller kravene for PCI-DSS.

 

Betaling mot faktura/oppdeling av betaling
Klarna Norge AS besørger faktureringen vår ved betaling mot faktura. Ved bestilling mot faktura tilkommer en avgift på 39 kr. Fakturaen skal være betalt senest 14 dager etter at produktet er sendt. Når du har mottatt fakturaen, kan du velge å aktivere avbetaling, men da med laveste beløp 50 NOK av total fakturaverdi /måned (effektiv rente 29 %/år). Merk at ved valg av faktura som betalingsmåte må du oppgi personnummeret ditt siden Klarna foretar en kredittsjekk. Har du valgt å betale bestillingen med Faktura, anbefaler vi at du ved eventuell retur og/eller bytte også informerer Klarnas kundetjeneste: 21 01 89 91.

Klarna Norge AS

 

Reklamasjon/Defekt produkt
På ScalaBioPromise.no har vi en svært generøs og ubetinget Kundetilfredshetsgaranti som gjelder i 3 måneder. Det vil si at du ikke behøver å gjøre en vanlig reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven dersom du ikke er fornøyd med produktet i løpet av denne perioden. Les mer under punktet ”Kundetilfredshetsgaranti”.Dersom du har mottatt et defekt produkt, følger du returinstruksjonene slik at du raskest mulig kan få et nytt produkt.

 

Cookies
En cookie er en tekstfil som sendes fra en nettside, f.eks. ScalaBioPromise.no til datamaskinen din der den lagres i minnet (session cookies) eller som en liten tekstfil (tekstbaserte cookies). Cookies brukes for å lagre innloggingsinformasjon samt Din kundevogn når du surfer rundt hos oss. Hvis nettleseren din er innstilt på ikke å akseptere cookies, vil du ikke kunne foreta bestillinger på våre sider. Dette kan du lett endre under innstillinger i nettleseren din. Merk at vi ikke bruker cookies for å lagre personlig informasjon om deg.

 

Handlekurv

Din handlekurv er tom